Op deze pagina hebben we een deel van onze zeer gewaardeerde klanten vermeld (met toestemming). Elk van onze klanten maakt gebruik van één of meerdere diensten.

 

Paylinks.nl - Backlink promotie
Paylinks.nl, als uw website een boost nodig heeft, overweeg dan de mogelijkheid om een link te plaatsen op deze verzamelsite. Door middel van zowel gratis als betaalde vermelding, zal uw website beter ranken in de zoekmachines. Deze website is een schakel in het SEO proces, door een SEO en een goede backlink strategie, kan uw website veel beter scoren als uw collega website. Door de juiste zoektermen te plaatsen, en goede content, is uw website klaar voor de toekomst. Een vaste (betaalde) vermelding van uw website ( en een link terug naar Paylinks) zal uw positie alleen maar hoger worden.
CostaBlanca Marktplaats, Marktplaats voor Spanje
Er was nog geen Marktplaats voor Nederlanders en Belgen die een vakantiehuis, of een permanente woning hebben in Spanje, en dan specifiek de CostaBlanca. Door uw spullen gewoon in het Nederlands aan te bieden, krijgt u ook Nederlandstalige gegadigden aan de deur. U kunt als bedrijf ook betaalde advertenties plaatsen, en van iedere betaalde advertentie gaat er €1,00 naar de zwerfhondjes in Spanje.
Marktplaats alleen voor Zendamateurs
Bent u zendamateur, en u wilt uw spullen te koop aanbieden? Dan kunt u kiezen voor de “gewone Marktplaats“, maar ook voor een Marktplaats speciaal voor Zendamateurs. Sinds 2016 online, en dagelijks honderden bezoeken.

De marktplaats is afhankelijk van donaties, of van betaalde advertenties. Daardoor worden er ook geen irritante nietszeggende advertenties geplaatst, die meer aandacht vergen. Aangezien zendamateurs niet van irritante advertenties houden, heeft de eigenaar voor donatie en in mindere mate van betaalde advertenties gekozen.

URL shorter
Op zoek naar een korte URL voor uw Social Media? Gebruik deze, Nederlandse, dienst om uw lange (website) url te verkorten in een url die veel minder karakters heeft. Een goed alternatief voor Bit.ly. Geen trackers die uw data verkoopt.
Crypto-Prijzen.nl - Bitcoin, en andere cryptocurrency informatie
Crypto-Prijzen.nl, een informatieve crypto website, die door middel van een doorkoppeling naar Twitter (twitter.com/crypto_prijzen) een zeer groot bereik heeft met evenzoveel volgers. Door dagelijks het laatste nieuws te plaatsen, zijn vele gebruikers ook dagelijks op de website te vinden. Dat betekent veel pageviews en mooie statistieken die gebruikt wordt om de website iedere keer weer een stukje beter te maken. Door optimale SEO is deze website goed vindbaar.
12Privacy.nl- U heeft wel wat te verbergen
Online en offline privacy is anno 2022 niet meer weg te denken. We geven onze klanten inzicht in de privacy, want het is slecht gesteld met de wetendheid over privacy. Online begint dat al met de juiste browser, eventueel aangevuld met een VPN verbinding. Vooral een goede zoekmachine gebruiken is een pre. U bent voor bedrijven als Facebook en Google ( er zijn er nog meer) een product, en geen klant. Wij kunnen advies geven hoe we uw privacy kunnen behouden. Kijk eens op onze website 12Privacy.nl, en laat u informeren over de mogelijheden

 

 


Als u ook een vermelding wilt op deze pagina, dan kunt u als klant altijd contact met de redactie opnemen. Door een tekst aan te dragen, of ons de tekst laten schrijven, geniet u ook nog eens van een waardevolle backlink naar uw website. De vermelding van uw website is als klant van SiteSpy.nl gratis en onbeperkt.

Als u geen gebruik meer van onze diensten wenst te maken, zal uw website van deze pagina worden verwijderd.